SAGA PS ver. 3.0.243
din 29.10.2014
1. S-au actualizat procentele pentru contributia CAS angajator...

Citeste mai departe...

Newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru completand acest formular

Nume:

Email:

Sondaj de opinie

Ce parere aveti despre SAGA
 
Home

Bine ati venit!

 

Aveti nevoie de un program de contabilitate complet si usor de utilizat?..Va recomandam suita de programe de contabilitate si gestiune SAGA

saga sagac sagab sagaps *Pentru mai multe detalii faceti click pe iconita corespunzatoare fiecarui modul SAGA

Softman Consult va ofera solutii complete pentru informatizarea activitatii contabile desfasurate de dumneavoastra. Ne adresam firmelor mici si mijlocii,cabinetelor de avocatura,contabililor independenti sau institutiilor bugetare.
Echipa noastra isi propune sa fie mai mult decat un prestator de servicii IT. Astfel, suntem preocupati permanent s-a aducem valoare adaugata in relatia cu partenerii nostri.

Support IT

In orice companie, oricat de mare sau oricat de mica, computerul a devenit indispensabil. Dar nu folosirea lui izolata aduce beneficiile dorite, ci integrarea intr-o retea locala interconectata cu alte retele intr-un sistem informatic complex care are rolul de a usura si de a eficientiza activitatea companiei. Pentru a crea, a intretine si a dezvolta un astfel de sistem este nevoie de consultanta si servicii IT pe masura.
Competentele dezvoltate in cadrul companiei, ne permit sa oferim suport si consultanta, de la definirea solutiei pana la implementare si mentenanta.

Servicii IT / Service Calculatoare

Folosindu-ne de experienta acumulata si încercând sa venim în sprijinul clientilor nostri, lansam un nou tip de servicii, destinat atât persoanelor juridice cat si celor fizice. Totodata, consultanta oferita de specialistii nostri va ajuta sa faceti alegerea cea mai portivita necesitatilor dumneavoastra la achizitionarea de noi echipamente si programe.

Vezi:
Lista de servicii

 
English Arabic French German Greek Italian Romanian Russian Spanish Hungarian

Autentificare clientiCine e online

Avem 4 vizitatori online


Ultimile stiri

Statistici site

Sistem de operare : Linux s
PHP : 5.2.17
MySQL : 5.5.34-32.0
Ora : 11:52
Caching : Activat
GZIP : Activat
Membri : 6
Conţinut : 31
Link-uri web : 19
Număr afişări conţinut : 126249

Arhiva

Articole populare


Copyright © 2014 Softman.ro - distribuitor Saga Software. Toate drepturile rezervate.
SEO