SAGA C. este o solutie care permite informatizarea activitatii contabile pentru firme mici si mijlocii, cabinete de contabilitate sau contabili independenti.
Programul este gratuit* si nu contine nici un tip de limitari.

Avantaje:  

Citeste mai departe...


Newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru completand acest formular

Nume:

Email:

Sondaj de opinie

Ce parere aveti despre SAGA
 
Home
CAS angajator 2014 PDF Imprimare Email

În 19 septembrie 2014 a fost publicată Legea 123/2014 în Monitorul Oficial 687. Aceasta modifică articolul 296^18 din Codul Fiscal, în sensul modificării începând cu veniturile lunii octombrie a cotelor de contribuții pentru asigurări sociale. Acestea sunt reduse pe partea datorată de către angajator.

Astfel, în noiembrie 2014, sumele ce vor fi datorate de către angajatori vor fi calculate folosindu-se următoarele procente:

- 26,3% pentru condiții normale de muncă, din care 10,5% pentru contribuția individuală și 15,8% pentru contribuția datorată de angajator;

- 31,3% pentru condiții deosebite de muncă, din care 10,5% pentru contribuția individuală și 20,8% pentru contribuția datorată de angajator;

- 36,3% pentru condiții speciale de muncă și pentru alte condiții de muncă, din care 10,5% pentru contribuția individuală și 25,8% pentru contribuția datorată de angajator.

Legat de aceste modificări:

- D112 modificată va apărea probabil în perioada următoare. Se va depune D112 modificată pentru a corespunde noilor procente abia în noiembrie cel mai devreme.

- modificările în program se vor implementa în perioada următoare. Oricum, pentru cine se grăbește, soluția este să modifice procentele în configurare societăți. Dar, atenție, acestea nu au sens a fi efectuate anterior generării statelor de salarii și a validării D112 pentru septembrie 2014.

 

Ultimile stiri

Statistici site

Arhiva

Articole populare


Copyright © 2020 Softman.ro - distribuitor Saga Software. Toate drepturile rezervate.
SEO