SAGA C. este o solutie care permite informatizarea activitatii contabile pentru firme mici si mijlocii, cabinete de contabilitate sau contabili independenti.
Programul este gratuit* si nu contine nici un tip de limitari.

Avantaje:  

Citeste mai departe...


Newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru completand acest formular

Nume:

Email:

Sondaj de opinie

Ce parere aveti despre SAGA
 
Home Despre noi
Mereu alaturi de clientii nostri PDF Imprimare Email


Suntem o companie tanara, dinamica, fondata de un grup de profesionisti, cu scopul de a aduce ceva nou pe piata in furnizarea de servicii, in domeniul IT.

Cunostintele si experienta sunt cheia succesului in domeniul IT.echipa softman

Pentru a venii in sprijinul clientilor al caror timp este foarte limitat, cei mai buni specialisti ai nostri va ofera servicii de service si mentenanta IT direct la Dvs. Recunoastem faptul ca exista foarte multi furnizori de servicii IT, dar stim de asemenea ca cel mai important lucru intr-o relatie sunt oamenii, sunt cei care fac diferenta.


Atunci cand toate criteriile tehnice sunt indeplinite, stim ca oamenii isi vor dori sa lucreze cu oamenii pe care ii plac, cu oamenii fata de care au respect.Valorile pe care ne bazam si dorim sa le implementeam sunt:

Etica - stim ca integritatea este unul dintre motivele pentru care clientii nostrii au incredere în noi, de aceea respectam standardele de etica ale profesiei de consultant.

Standardele - standardele cresc valoarea si sunt garantia calitatii atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere al competitivitatii pe piata.

Flexibilitatea - dorinta de a gasi solutii pentru nevoile clientului ne ajuta sa mergem mai departe si sa gasim solutii inovatoare pentru finalizarea proiectelor noastre.

Perseverenta- garantia privind calitatea solutiilor pe care le recomandam izvoraste din lucrul bine facut si din preocuparea permanenta de a descoperi cea mai potivita solutie pentru clientii nostrii


Softman Consult se defineste ca o firma de profil dinamica, axata pe calitate, flexibilitate si promptitudine, care satisface cele mai mari exigente ale partenerilor si clientilor, in intampinarea carora vine experienta acumulata.

Iti oferim mai mult decat servicii informatice. Softman iti ofera sprijin. Siguranta. Si ce e mai important, incredere.
Increderea in tine, in potentialul serviciului tau informatic.
 Ultimile stiri

Statistici site

Arhiva

Articole populare


Copyright © 2020 Softman.ro - distribuitor Saga Software. Toate drepturile rezervate.
SEO